Wat voor kwaliteit wij u en uw kind kunnen bieden

Kwaliteit van Mamalief

De eerste jaren van een kind hebben grote invloed op zijn of haar ontwikkeling. Bij Mamalief staat kwaliteit dan ook voorop. Onze visie en pedagogische doelen kunnen wij als kleinschalig kinderdagverblijf waarborgen en nakomen.

“De juffen staan altijd voor je open, zijn lief, zorgzaam en eerlijk. Als je kinderen thuiskomen en vol plezier vertellen hoe hun dag was en je zoon vervolgens vraagt of de juffen ook een keer bij ons mogen eten, weet je dat je kinderen het naar hun zin hebben.”

Mama Thyler, Peuters

Wat is Mamalief een fijn kinderdagverblijf! Onze zoon wordt met veel warmte en enthousiasme ontvangen en we halen hem altijd weer blij en tevreden op!

Mama Stijn, Baby's

“Het is altijd leuk binnen komen omdat het er fris uitziet en alle verschillende thema’s met mooie versieringen elke keer weer en vooral de lieve juffies die er elke dag weer staan met een glimlach.”

Mama Givencho, Peuters

“Mamalief is een plek waar wij Féline met veel vertrouwen heen brengen. Door de enorme betrokkenheid van de vaste leidsters kennen ze onze dochter goed. Zo ontstaat er een leuke band en voelt ze zich er thuis.”

Papa Féline , Baby's

“Vanaf minuut 1 hadden we een goed gevoel. Er wordt naar Gijs en ons geluisterd, rondleiding was goed, voorstellen van de juffen gaan op een fijne manier, lokalen zien er schoon en fris uit en het speelmateriaal voor de kinderen zijn leuk en nieuw.”

Mama Gijs, Peuters

Contact en overdracht met de ouders

De wet kinderopvang

De klachtenprocedure