Inschrijven

Aanmeldformulier

Via het ouderportaal kunt u zich aanmelden en komt u in ons digitale systeem van Kindplanner. Na inschrijving ontvangt u uw inlogcodes waarmee u kunt inloggen op het ouderportaal. Wij stellen ook een overeenkomst op die u digitaal kan goedkeuren, als u definitief voor onze kinderopvang heeft gekozen. Na deze goedkeuring is uw reservering definitief en bent u akkoord met onze algemene en aanvullende voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u downloaden op de link bij uw akkoordverklaring.

Let op: Bij het aanmelden van meerdere kinderen meldt u eerst het eerste kind aan via bovenstaande link, de daarop volgende kind(eren) meldt u aan via het ouderportaal. Op het ouderportaal volgt u de volgende stappen:

  1. Menu (links bovenin);
  2. Kies ‘Familie’;
  3. Vervolgens verschijnt er rechts bovenin een groen bolletje met een ‘∨’. Klik hierop;
  4. Kies tot slot ‘broertje/zusje toevoegen’.
  5. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen.

Zwanger?

U kunt uw kindje al tijdens de zwangerschap inschrijven. Een naam en geboortedatum hoeft u dan natuurlijk niet in te vullen. Wel vernemen we graag de uitgerekende datum.

Meer weten?

Heeft u in de tussentijd vragen? Stel ze gerust telefonisch aan ons of via de mail: informatie@kdvmamalief.nl. Danielle van den Brande of Dewy Visser kunnen u ook meer vertellen over een eventuele wachtlijst.

We kunnen ons goed voorstellen dat u van tevoren een kijkje achter de schermen wilt nemen. Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan.